مشاوره عوارض جراحی زیبایی سینه شامل چه مواردی می شود

  • اندازه گیری دیواره سینه و سینه
  • عدم تقارن قبل از عمل
  • ناهنجاری های دیواره قفسه سینه
  • ضخامت و کیفیت پوست

2 عارضه بسیار مهم جراحی زیبایی سینه کدام است؟

  • انقباض کپسولی
  • پارکی ایمپلنت

تشخیص ایمپلنت پاره شده به چه صورت است؟

MRI

عوارض بزرگ کردن سینه با ایمپلنت سینه

  • انقباض کپسولی
  • پارگی ایمپلنت
  • موقعیت اشتباه یا معیوب ایمپلنت
  • چروک شدن پوست روی ایمپلنت
  • تشکیل بافت اسکار سفت در اطراف ایمپلنت
  • چین و چروک های قابل توجه در ایمپلنت سینه
  • چرخش ایمپلنت در سینه
  • ناتوانی در شیردهی یا تولید شیر کمتر از قبل از بازسازی سینه
  • رد ایمپلنت

آیا پروتزها با توانایی شیردهی تداخلی دارند؟

خیر

چه زمانی احتمال پارگی پروتز سینه بیشتر می شود؟

احتمال پارگی پروتز سینه نادر است اما بعد از 10 تا 15 سال خطر پارگی بیشتر می شود.

بزرگ کردن سینه، نوعی جراحی برای افزایش اندازه سینه است و شامل قرار دادن ایمپلنت سینه در زیر بافت سینه یا ماهیچه های قفسه سینه است. برای برخی از زنان، بزرگ کردن سینه راهی برای احساس اعتماد به نفس بیشتر است. برای دیگران، این عمل بخشی از بازسازی سینه برای شرایط مختلف است.

اگر قصد بزرگ کردن سینه را دارید، با یک جراح پلاستیک صحبت کنید. مطمئن شوید که متوجه شده اید که جراحی شامل خطرات احتمالی، عوارض و مراقبت های بعدی می شود. ما در این بخش قصد داریم تا به عوارض جراحی زیبایی سینه بپردازیم و راه هایی را برای کاهش این عوارض به شما معرفی کنیم.

آنچه می خوانید

چرا جراحی زیبایی سینه انجام می شود؟

جراحی زیبایی سینه می تواند منجر به نتایج زیر شود:

  • اگر فکر می کنید یکی از سینه هایتان کوچک تر از دیگری است و این موضوع بر نحوه لباس پوشیدن یا نوع سوتین شما تاثیر می گذارد، جراحی سینه برای شما مناسب است.
  • جراحی زیبایی سینه می تواند بعد از بارداری یا کاهش وزن قابل توجه به منظور کوچک کردن سینه صورت گیرد.
  • می توانید سینه های ناهموار را اصلاح کنید.
  • می توانید اعتماد به نفس خود را افزایش دهید.

عوارض جراحی زیبایی سینه

برخی از عوارض احتمالی جراحی زیبایی سینه کدام است؟

بزرگ کردن سینه خطرات مختلفی دارد، از جمله:

  • بافت اسکار که شکل ایمپلنت سینه را مخدوش می کند (انقباض کپسولی)
  • درد سینه
  • عفونت
  • تغییر در حس نوک سینه و سینه
  • تغییر موقعیت ایمپلنت
  • نشت یا پارگی ایمپلنت

اصلاح این عوارض ممکن است نیاز به جراحی بیشتری داشته باشد، برای برداشتن یا جایگزینی ایمپلنت.

توضیحاتی در خصوص عوارض جراحی زیبایی سینه

  • خونریزی، از عوارض جراحی زیبایی سینه

در برخی از بیماران، فضای اطراف ایمپلنت آن ها خونریزی می کند. این موضوع معمولا بلافاصله پس از عمل اتفاق می افتد، اما گاهی اوقات تا دو هفته بعد رخ می دهد.

خطر خونریزی کمتر از 1 در 100 است. اگر این اتفاق بیفتد سینه بسیار متورم و سفت می شود. شما باید به اتاق عمل برگردید تا خون (هماتوم) برداشته شود و خونریزی قطع شود.

احتمالاً یک شب اضافی را در بیمارستان می گذرانید و بیشتر از حد انتظار کبود خواهید شد، اما خیلی زود این عارضه باید قطع شود و بعید است که بر نتیجه جراحی شما تأثیر منفی بگذارد. هماتوم می تواند خطر انقباض کپسولی بعدی را افزایش دهد.

عوارض احتمالی جراحی زیبایی سینه

  • عفونت، از عوارض جراحی زیبایی سینه

این یک عارضه غیر معمول است و در کمتر از 1 مورد از 1000 مورد رخ می دهد. معمولاً طی دو یا سه هفته اول پس از عمل مشخص می شود که اوضاع آنطور که انتظار می رود پیش نمی رود. سینه متورم و حساس خواهد شد، ممکن است قرمز به نظر برسد، ممکن است ترشحات از زخم وجود داشته باشد و ممکن است با افزایش دما احساس ناخوشایندی کنید. اگر این اتفاق افتاد باید با بیمارستان یا جراح خود تماس بگیرید که تا دوباره شما را ببیند. گاهی اوقات یک عفونت خفیف با آنتی بیوتیک برطرف می شود، اما معمولا این کافی نیست.

اکثر بیماران با عفونت ثابت در اطراف ایمپلنت نیاز به برداشتن ایمپلنت دارند. ایمپلنت جدید را نمی توان بلافاصله جایگزین کرد. مهم است که بین سه تا شش ماه صبر کنید تا اثرات عفونت قبل از کاشت ایمپلنت جدید برطرف شود.

  • عدم تقارن/ تفاوت در سینه ها، از عوارض جراحی سینه

درک این نکته مهم است که عدم تقارن یا تفاوت بین سینه ها طبیعی است. عدم تقارن می تواند سینه یا نوک پستان باشد یا عدم تقارن می تواند اندازه، شکل و موقعیت سینه باشد. عدم تقارن ممکن است بعد از جراحی بارزتر ظاهر شود. در مورد عدم تقارن اندازه، می توان از یک ایمپلنت بزرگتر در سینه کوچکتر استفاده کرد، اما این فقط به بهبود اختلاف حجم کمک می کند، نه عدم تقارن های دیگر مانند موقعیت نوک سینه ها.

گاهی اوقات ممکن است بعد از جراحی عدم تقارن رخ دهد، زیرا ایمپلنت ‌ها می‌توانند به طور متفاوتی در زیر یا روی عضله سینه قرار گیرند و اصلاح آن ممکن نباشد.

  • علائم کشش و رگ ها، از عوارض جراحی سینه

علائم کشش ممکن است پس از جراحی ایجاد شود، به خصوص با اندازه های بزرگتر ایمپلنت. وریدها ممکن است در سطح سینه بیشتر قابل توجه باشند

  • پتوز (افتادگی) ، از عوارض جراحی سینه

بیمارانی که تحت عمل بزرگ کردن سینه قرار می‌گیرند باید بدانند که سینه ‌ها به مرور زمان آویزان می‌ شوند، زیرا بزرگ‌ تر و سنگین‌ تر می‌شوند (هرچه ایمپلنت بزرگ‌ تر باشد، ایمپلنت سنگین ‌تر می‌شود و سینه بیشتر می‌افتد). هنگامی که سینه‌ ها آویزان می‌شوند، ممکن است «به سمت پایین» بیایند، به این معنی که ایمپلنت بیشتر زیر نوک پستان قرار می‌گیرد تا در بالا.

  • بارداری / شیردهی، از عوارض جراحی سینه

ایمپلنت ها با توانایی شیردهی تداخلی ندارند. شواهدی وجود دارد که نشان می دهد مقدار شیر تولید شده توسط برخی از زنان با ایمپلنت کاهش می یابد. هیچ مدرکی دال بر افزایش بیماری در کودکان زنانی که پروتز سینه ژل سیلیکون دارند وجود ندارد. بارداری و شیردهی ممکن است بر شکل سینه تأثیر منفی بگذارد.

توضیحات عوارض جراحی زیبایی سینه

  • انقباض کپسولی، از عوارض جراحی سینه

در هر بیمار، بدن یک اسکار به نام کپسول در اطراف ایمپلنت تشکیل می دهد و آن را در جای خود ثابت می کند. در بیشتر افراد این امر واضح نیست و سینه نرم و طبیعی به نظر می رسد. در نسبتی از بیماران (به دلایلی که به طور کامل شناخته نشده است) این اسکار در اطراف ایمپلنت منقبض می شود و باعث می شود آن را سفت تر از یک سینه طبیعی احساس کنند. در اکثر بیماران، آن ها از این موضوع خیلی ناراحت نیستند، زیرا پستان همچنان رضایت بخش به نظر می رسد.

با این حال، در برخی از بیماران سینه به طور غیر قابل قبولی سفت می شود و ممکن است شکلی گرد به خود بگیرد. همچنین ممکن است حساس شود. اگر این اتفاق افتاد، باید دوباره به جراح خود مراجعه کنید تا در مورد وضعیت خود صحبت کنید.

گاهی اوقات اگر انقباض خیلی بد نباشد، ممکن است تصمیم بگیرید که همان طور که هستید بمانید. مطمئناً انجام این کار بی خطر است. برخی از بیماران رهاسازی کپسول (کپسولوتومی) یا برداشتن (کپسولکتومی) و کاشت ایمپلنت جدید را انتخاب می کنند.

خطر سفتی قابل توجه یا انقباض کپسولی تا 1 در 10 از تمام جراحی های بزرگ کردن سینه است، اما اکثر این بیماران نیازی به جراحی اصلاح نخواهند داشت.

احتمال نیاز به عمل مجدد به هر دلیلی حدود 1% (1 در 100) در سال است. بنابراین، پس از 10 سال حدود 10٪ (10 زن از هر 100) باید جراحی بیشتری انجام دهند. انقباض کپسولی شایع ترین دلیل برای عمل مجدد است. هنگامی که انقباض کپسولی اتفاق افتاد، حتی اگر مجدداً جراحی شود، احتمالاً در 1 مورد از 2 مورد عود می کند.

  • تغییر در احساس سینه ها، از عوارض جراحی سینه

اکثر بیماران پس از جراحی بزرگ کردن سینه دچار تغییراتی در احساس سینه‌ های خود می ‌شوند که معمول ‌ترین علائم آن بی ‌حسی و حساسیت بیش از حد نوک سینه ‌ها است.

این حساسیت بیش از حد به تدریج برطرف می شود، اما معمولاً چندین ماه طول می کشد تا این کار انجام شود. از هر 5 بیمار، حدود 1 نفر احساس در نوک سینه آن کاهش می یابد. بهبودی ممکن است تا 12 ماه طول بکشد، اما از هر 10 بیمار 1 نفر دچار بی حسی دائمی می شود.

  • احساس یا دیدن ایمپلنت ها در زیر پوست (لمس و موج دار شدن) ،از عوارض جراحی سینه

احساس کردن ایمپلنت، به ویژه در بیمارانی که لاغر هستند یا بافت سینه کمی دارند، معمول است. این نتیجه اجتناب ناپذیر عمل است و با گذشت زمان بهبود نمی یابد. با گذشت زمان، برخی از افراد می‌توانند موج‌ ها یا چین‌خوردگی ‌ها را در ایمپلنت‌ های خود ببینند یا احساس کنند، مخصوصا زمانی که به جلو خم می‌شوند.

برای اکثر بیماران بهتر است به سادگی بپذیرند که این اتفاق افتاده است و از عوارض جراحی آن هاست. اصلاح آن با یک عمل دیگر ممکن است دشوار باشد. در برخی از بیماران می توان با تزریق مقادیر کمی از چربی خود به زیر پوست، وضعیت را بهبود بخشید. به این روش لیپومدلینگ یا لیپوفیلینگ می گویند. گاهی اوقات چین های مشخص تری را می توان احساس کرد. این می تواند نشانه ای از انقباض کپسولی باشد.

  • شکست ایمپلنت، از عوارض جراحی سینه

ایمپلنت ها بسیار سخت ساخته می شوند، اما پوسته در نهایت ممکن است از کار بیفتد و نشت ایجاد کند (پارگی ایمپلنت). مطالعه ای در مورد ایمنی ایمپلنت‌ های سینه  ژل سیلیکونی در ژوئن 2011) نشان داد که از هر 10 ایمپلنت، 1 مورد در 10 سالگی پاره شده است. تخمین زده می شود که نیمی از تمام ایمپلنت های سینه ممکن است تا 15 سال پاره شوند.

این معمولا یک رویداد جدی نیست، ممکن است بیماران ایمپلنتی داشته باشند که شکسته باشد و از آن بی خبر باشند و به نظر مضر نیست. برخی از بیماران متوجه تغییر در اندازه، شکل یا قوام ایمپلنت خواهند شد. ممکن است به صورت یک توده ظاهر شود یا سینه متورم به نظر برسد. اگر این موارد اتفاق افتاد، باید به دنبال یک قرار ملاقات با جراح خود باشید.

معمولاً اسکن انجام می شود و اگر نشانه های پارگی ایمپلنت وجود داشته باشد، برداشتن و تعویض ایمپلنت توصیه می شود.

هیچ روش جایگزینی برای پروتز سینه وجود ندارد و غیرعادی است که قبل از ده سال نیاز به تعویض ایمپلنت سینه وجود داشته باشید. اگر هیچ تغییری در رابطه با ایمپلنت خود مشاهده نکرده اید، نیازی به پیگیری منظم یا اسکن منظم ندارید.

با این حال، ممکن است به یکی از مشکلاتی که در بالا توضیح داده شد دچار شوید و ممکن است در زمانی در آینده نیاز به جراحی مجدد داشته باشید. به همین دلیل، هر فردی که بزرگ کردن سینه را انجام می دهد، باید هم از نظر شخصی و هم از نظر مالی آمادگی داشته باشد تا در آینده دوباره جراحی شود.

شکست ایمپلنت

دلایل دیگر برای عمل مجدد

اکثر بیماران از بزرگ کردن سینه خود راضی هستند، اما تعداد کمی از آن ها با گذشت زمان تصمیم می‌گیرند که می‌خواهند عمل مجدد پروتز سینه را انجام دهند، بنابراین بزرگ‌کردن مجدد سینه با ایمپلنت ‌های بزرگ‌تر را انتخاب می‌کنند.
درست مانند سینه های طبیعی، سینه های بزرگ شده نیز با گذشت زمان تغییر شکل می دهند. در مورد اکثر زنان این مشکلی برای آن ها ایجاد نمی کند، اما گاهی اوقات شکل آن به خوبی قبل نیست و ممکن است جراحی بیشتری در نظر گرفته شود. سینه ها با بارداری و نوسانات وزن فرد تغییر می کند
گاهی اوقات ایمپلنت های قطره ای شکل می توانند پشت سینه بچرخند. بیمار متوجه تغییر شکل خواهد شد که معمولاً در هنگام بیدار شدن در صبح مشهود است. ایمپلنت معمولاً به خودی خود به موقعیت صحیح خود باز می گردد یا می تواند به آرامی به موقعیت خود برگردد. این ممکن است فقط یک بار اتفاق بیفتد، اما در صورت تکرار مشکل، نیاز به عمل مجدد است. چرخش پروتز در بیمارانی که ایمپلنت های بزرگی برای اصلاح افتادگی سینه ها قرار داده اند، بیشتر است.
برخی از بیماران دچار تورم متناوب در اطراف ایمپلنت سینه می شوند. این می تواند با مایع اطراف ایمپلنت مرتبط باشد. در صورت بروز، اسکن معمولاً برای اطمینان از سالم بودن ایمپلنت ها توصیه می شود. در صورت تداوم مشکل ممکن است آزمایش های بیشتر یا جایگزینی ایمپلنت توصیه شود.

  • صفر تا صد پروتز سینه

عوارض جراحی زیبایی سینه از دید دکتر کامبیز ایزد پناه

خطرات خاصی در انواع مختلف بزرگ کردن سینه مشترک است. عوارض کلی بزرگ کردن سینه ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • درد موقت
  • تورم و کبودی
  • احساس سفتی در قفسه سینه
  • خطرات بیهوشی (مانند واکنش آلرژیک)
  • عفونت
  • خون ریزی
  • هماتوم
  • جای زخم ضعیف
  • تغییر در احساس سینه یا نوک سینه
  • درد مداوم
  • امکان نیاز به جراحی تجدید نظر

عوارض بزرگ کردن سینه با ایمپلنت

عوارض بزرگ کردن سینه با ایمپلنت سینه

بزرگ کردن سینه با ایمپلنت سینه خطرات خاص خود را دارد. عوارض احتمالی پروتز سینه عبارتند از:

  • انقباض کپسولی - هنگامی که ایمپلنت به طور غیر طبیعی سفت یا ضخیم می شود و منجر به عدم تقارن، درد و ظاهر نامطلوب می شود.
  • پارگی ایمپلنت
  • موقعیت اشتباه یا معیوب ایمپلنت
  • چروک شدن پوست روی ایمپلنت
  • تشکیل بافت اسکار سفت در اطراف ایمپلنت
  • چین و چروک های قابل توجه در ایمپلنت سینه
  • چرخش ایمپلنت در سینه
  • ناتوانی در شیردهی یا تولید شیر کمتر از قبل از بازسازی سینه
  • رد ایمپلنت

خطرات مرتبط با ایمپلنت سینه

انواع مختلفی از پروتز سینه وجود دارد:

  • ایمپلنت های پر شده با ژل سیلیکونی
  • ایمپلنت های پر شده با نمک (با استفاده از آب نمک استریل)
  • کاشت خرس لثه (با استفاده از ژل ضخیم)

هر کدام عوارض بالقوه خود را دارند.

ایمپلنت های سیلیکونی پر شده با ژل

اگر ایمپلنت پاره شود، سیلیکون در بدن باقی می‌ماند، اگرچه گاهی اوقات می‌تواند به خارج از سینه پخش شود. سیلیکون موجود در بدن خطر ابتلا به بیماری را افزایش نمی دهد، اما اگر دچار پارگی ایمپلنت شده باشید، جراح پلاستیک شما برداشتن و جایگزینی با پروتز دیگر را توصیه می کند.

 این به این دلیل است که یک ایمپلنت سینه سیلیکونی پاره شده می تواند باعث درد سینه یا تغییر شکل سینه شود. پارگی های ایمپلنت ها تنها با اسکن MRI قابل تشخیص هستند. FDA توصیه می کند که زنانی که از ژل سیلیکونی پروتز سینه استفاده می کنند، سه سال پس از جراحی پلاستیک اسکن شوند.

در مقایسه با ایمپلنت های سالین خطر کمتری وجود دارد و ایمپلنت های سیلیکونی باعث ایجاد موج در پوست می شود.

ایمپلنت قبل از کاشت پر می شود، به این معنی که جراح زیبایی باید برش بزرگ تری نسبت به کاشت سینه های نمکی ایجاد کند. جای زخم های بزرگ تر می تواند به معنای افزایش احتمال ایجاد اسکار باشد.

عوارش ایمپلنت سیلیکونی

ایمپلنت های پر شده با سالین

پارگی ها راحت تر از ایمپلنت های سیلیکونی قابل مشاهده هستند. اگر پارگی رخ دهد، با نشت آب شور، پستان به سرعت تغییر شکل می دهد. محلول نمکی جذب بدن می شود و هیچ آسیبی ندارد.

یک جراح زیبایی برش کوچکتری برای گذاشتن ایمپلنت های سینه نمکی نسبت به ایمپلنت های ژل سیلیکون ایجاد می کند. این بدان معنی است که خطر کمتری برای اسکار عمده وجود دارد.

برداشتن ایمپلنت سینه

اگر هر نوع عارضه ای با ایمپلنت سینه شما رخ دهد، برداشتن ایمپلنت همیشه یک گزینه مناسب برای شما است. به عنوان مثال، اگر ایمپلنت حرکت کند یا پاره شود، یک جراح پلاستیک می تواند آن را برداشته و یک ایمپلنت جدید را به عنوان بخشی از جراحی ترمیمی در نظر گیرد.

اگر متوجه مشکلی در ایمپلنت خود شدید، فوراً با جراح خود تماس بگیرید. او یک جلسه مشاوره را برنامه ریزی می کند و می توانند آن چه اتفاق افتاده را مشخص کنند و به شما بگویند که آیا برداشتن ایمپلنت سینه ضروری است یا خیر.

خطرات بزرگ کردن سینه: انتقال چربی

بزرگ کردن سینه از طریق انتقال چربی شامل برداشتن چربی از سایر قسمت ‌های بدن – مانند ران، شکم یا باسن – و انتقال آن به سینه ‌ها است. جراح پلاستیک چربی را با استفاده از لیپوساکشن، نوعی جراحی زیبایی که در آن چربی تجزیه می شود و سپس چربی را از بدن مکش می کند، خارج می کند. اگر می‌خواهید در اندازه سینه‌ ها افزایش نسبتاً کمی داشته باشید و نتایج طبیعی‌ تری داشته باشید، این عمل بزرگ کردن سینه ایده‌آل است. در حالی که این نوع عمل سینه نسبت به ایمپلنت مزایایی دارد، اما خطرات خاص خود را دارد. آن ها عبارتند از:

  • کیست ها
  • نکروز (مرگ سلول های چربی)
  • این احتمال وجود دارد که برخی از سلول های چربی منتقل شده از ناحیه سینه خارج شوند - بدن شما ممکن است تا 50 درصد از چربی تزریق شده به سینه را جذب کند. این بدان معناست که جراح پلاستیک شما نمی تواند به طور کامل نتایج نهایی بازسازی سینه شما را پیش بینی کند.
  • نیاز به تزریق های مجدد برای حفظ شکل سینه دلخواه شما

خودمراقبتی در دوران نقاهت می تواند به کاهش این خطرات کمک کند

هنگام بهبودی پس از جراحی بزرگ کردن سینه، مهم است که مراقب خود باشید. جراح زیبایی به شما توصیه می کند که کارهای خاصی را انجام دهید. این ها ممکن است شامل موارد زیر باشد:

خوابیدن به پشت، به جای پهلو، در چند هفته اول پس از جراحی – این کار از وارد کردن فشار به ایمپلنت‌ ها جلوگیری می‌کند که می‌تواند باعث تغییر شکل آن‌ ها شود.

پوشیدن سوتین پشتیبانی جراحی – این به نگه داشتن ایمپلنت ها و چربی های منتقل شده در موقعیت صحیح کمک می کند.

عوارض جراحی سینه

2 عارضه جراحی سینه که نیاز به توجه دارد

زنانی که تحت عمل جراحی بزرگ کردن سینه قرار گرفته اند، گاهی اوقات عوارضی را تجربه می کنند. زیرا حتی پس از بهترین جراحی ها نیز عوارضی ایجاد می شود. به همین دلیل ضروری است که مراقب مشکلات باشید.

ما در بالا به عوارض جراحی زیبایی سینه پرداختیم اما دو عارضه مهم و اصلی این عمل عبارت اند از:

  • انقباض کپسولی

بافت طبیعی معمولاً با وارد شدن اجسام یا بافت های خارجی واکنش نشان می دهد و ایمپلنت های سینه نیز از این قاعده مستثنی نیستند. گاهی پس از جراحی ایمپلنت سینه، بافت داخل عضله سینه می تواند پاسخ ایمنی ایجاد کند. وقتی این اتفاق می‌افتد، سیستم ایمنی فیبرهای کلاژن را به دور یک یا هر دو ایمپلنت می‌پیچد. این الیاف به بافت اسکار تبدیل می شوند که سینه را سفت می کند و حتی منجر به بدشکل شدن سینه می شود.

این وضعیت انقباض کپسولی است و در حدود 1.9٪ تا 2.3٪ از تمام بیمارانی که تحت عمل جراحی بزرگ کردن سینه قرار می گیرند، رخ می دهد. بسیاری از مردم تصور می کنند که سفت شدن آن به طور طبیعی با ماساژ دادن از بین می رود. در حالی که یک ماساژ سبک می تواند به شما کمک کند، انقباض همچنان می تواند قوی تر شود و در صورت عدم درمان، این عارضه منجر به مشکلات مختلفی از جمله نقص های زیبایی و درد فیزیکی می شود.

  • انواع عوارض اسکار

شدت انقباضات کپسولی بر حسب درجه سنجیده می شود و انقباضات درجه یک مشکلات بسیار کمی ایجاد می کنند. انقباضات درجه دو استحکام بیشتری ایجاد می کنند، در حالی که انقباضات درجه سه سینه را سفت و غیرطبیعی می کنند. در نهایت، انقباضات درجه چهار باعث درد و تغییرات شدید بینایی می شود.

انقباضات کپسولی درجه سه و چهار شدید در نظر گرفته می شوند. برای رفع این عارضه، ممکن است نیاز به عمل های بیشتری داشته باشید. این عمل ها باعث کاهش درد و بهبود اندازه و شکل کلی سینه ها می شود.

برای اصلاح انقباضات کپسولی، جراحان می توانند از روش های مختلفی استفاده کنند. پزشکان می توانند مراحل اولیه انقباض را با ارائه داروهایی که تورم را کم می کنند، درمان کنند.

هزینه عوارض جراحی سینه

  • پیشگیری از زخم بافت سینه

تغییر روش کاشت ایمپلنت به طور بالقوه خطر ایجاد انقباض را کاهش می دهد. به عنوان مثال، قرار دادن ایمپلنت زیر عضله قفسه سینه، خطر ایجاد اسکار را کاهش می دهد. با این حال، برای جلوگیری از عوارض مکرر، ممکن است هنوز هم نیاز به برداشتن موقت یا دائمی پروتز سینه باشد. با این حال، اغلب اوقات، جراحی ترمیمی می تواند درد ناشی از سفتی و التهاب را تسکین دهد، در حالی که همچنان اندازه سینه را حفظ می کند.

  • پارگی ایمپلنت

ایمپلنت های سینه از زمان شروع به کار تغییر قابل توجهی داشته اند. به عنوان مثال، مدل های جدیدتر از همیشه دوام بیشتری دارند. با این حال، پروتز سینه هنوز هم ممکن است پاره شود. این می تواند به ویژه تحت فشارهای اضافی مانند فشار ناشی از انقباض کپسولی یا ضربه ناشی از تصادفات رانندگی اتفاق بیفتد.

ایمپلنت ها همچنین ممکن است به دلیل نقص های ساخت پاره شوند، به همین دلیل است که باید هر گونه تغییر را فوراً به جراح خود اطلاع دهید. اگرچه نادر است، اما مطالعات نشان داده اند که بیشتر پارگی های ایمپلنت بین 10 تا 15 سال پس از جراحی اولیه رخ می دهد.

علاوه بر این، پارگی ایمپلنت به انواع ایمپلنت های مورد استفاده بستگی دارد. به عنوان مثال، پارگی اغلب در بیمارانی که ژل سیلیکون دریافت کرده اند، به 32 درصد می رسد. در حالی که پروتزهای سینه سیلیکونی پر شده با نمک فقط در حدود 10 درصد از مواقع در 10 سال اول پاره می شوند.

پارگی ایمپلنت به این معنی است که شما به جراحی مجدد نظر نیاز خواهید داشت.

دکتر کامبیز ایزدپناه

زیبایی را به خود هدیه دهید!

اگر می‌خواهید که زیبایی را به خود هدیه دهید، این کار را به دکتر کامبیز ایزدپناه بسپارید. دکتر ایزدپناه دوره‌های مرتبط با عمل‌های ترمیمی و زیبایی را گذرانده است و از ابتدای تصمیم شما، تا پایان جراحی و گرفتن نتیجه در کنار شما خواهد ماند.

رزرو تلفنی نوبت

تشخیص ایمپلنت پاره شده

از آنجایی که MRI می تواند مشکلات بافت نرم را تشخیص دهد، پزشکان از این آزمایش برای بررسی پارگی های احتمالی ایمپلنت سینه استفاده می کنند. اگر دچار پارگی شده اید، FDA توصیه می کند هر دو ایمپلنت را همزمان بردارید. برای توضیح، این توصیه به این دلیل است که در نهایت هر دو ایمپلنت در آینده به تعویض نیاز خواهند داشت.

در حالی که شنیدن پاره شدن ایمپلنت می تواند ترسناک باشد، ایمپلنت های مدرن سالین خطر کمی برای بیمار دارند. نسخه ‌های قدیمی ‌تر ایمپلنت ‌های سیلیکونی در واقع خطر بیشتری را برای بیماران ایجاد می‌کنند. در هر صورت، متخصصان، برداشتن و جایگزینی کامل ایمپلنت را برای جلوگیری از ناراحتی، عفونت و بدشکلی های زیبایی توصیه می کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر، روی این لینک کلیک کنید.

  • آیا امکان پاره شدن پروتز سینه وجود دارد؟| دکتر کامبیز ایزدپناه توضیح می‌دهد:

کاهش عوارض جراحی زیبایی سینه

در نظر گرفتن نکات زیر، می تواند به کاهش عوارض جراحی زیبایی سینه به شما کمک کند:

  • در مورد جراح پلاستیک خود تحقیق کنید

 اطمینان حاصل کنید که جراح پلاستیک شما دارای بورد تخصصی مناسب است. همچنین باید اطمینان حاصل کنید که جراح شما، کلیه امکانات لازم برای جراحی شما را در اختیار دارد.

  • شما باید از جراح پلاستیک خود در مورد تجربه آن ها در مورد روش خاصی که می خواهید انجام دهید بپرسید

 همچنین می‌توانید از آن ها در مورد خطرات خاص این عمل بپرسید و عواملی که خطر عوارض را بیشتر می کند را بررسی کنید.

  • به سوالات جراح خود صادقانه پاسخ دهید

 در طول مراحل مشاوره برای جراحی زیبایی، جراح از شما در مورد سابقه پزشکی شما سوال خواهد کرد. در مورد جراحی های گذشته، مسائل بهداشتی و داروها یا مکمل هایی که مصرف می کنید صادقانه پاسخ دهید تا جراح شما بیشترین اطلاعات را در مورد هر گونه عوارض احتمالی داشته باشد.

  • دستورالعمل های قبل از جراحی جراح خود را دنبال کنید

قبل از جراحی پلاستیک، پزشک ممکن است از شما بخواهد که سیگار را ترک کنید، مصرف برخی داروها را متوقف کنید یا برنامه غذایی خاصی را قبل از جراحی تنظیم کنید. پیروی از این دستورالعمل ها می تواند به جلوگیری از عوارض کمک کند.

  • دستورالعمل های بعد از عمل را به دقت دنبال کنید

هنگامی که جراحی شما تمام شد، پزشک به شما دستورالعمل هایی را در مورد نحوه مراقبت از خود برای بهترین نتیجه ممکن ارائه می دهد. پیروی از این دستورالعمل ها نه تنها شانس بیشتری برای نتیجه دلخواه به شما می دهد، بلکه به شما کمک می کند تا از هر گونه خطری جلوگیری کرده و آن ها را به حداقل برسانید.
همچنین ممکن است دستورالعمل‌ هایی در مورد نحوه مراقبت از زخم محل برش و اینکه از چه فعالیت‌ ها و داروهایی در حین بهبودی خودداری کنید، دریافت کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر، روی این لینک کلیک کنید.

  • پاسخ به سوالات پرتکرار

دکتر کامبیز ایزدپناه

فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و زیبایی | دارای بورد تخصصی

  • عضو سازمان نظام پزشکی ایران
  • عضو جامعه جراحان ایران
  • عضو انجمن جراحی پلاستیک ایران
  • برخی از دوره های تخصصی گذرانده
  • دوره جراحی زیبایی پستان
  • دوره جراحی سرطان
  • دوره ابدومینو پلاستی
  • دوره لیپوساکشن
  • دوره جراحی زیبایی گوش
  • دوره جراحی زیبایی بینی
  • دوره لیفت صورت و گردن
  • دوره تزریق ژل و بوتاکس
  • سوابق تحصیلی
۱۳۹۳-۱۳۹۶: فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید بهشتی بیمارستان ۱۵ خرداد (بیمارستان مادر جراحی پلاستیک ایران)
۱۳۸۵-۱۳۸۹: جراحی عمومی،دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی تهرانبیمارستان سینا
۱۳۷۲-۱۳۷۹: پزشکی عمومی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی زاهدان

سوالات متداول

زنان به دلایل مختلفی از جمله افزایش اعتماد به نفس بدن به دنبال جراحی بزرگ کردن سینه هستند. اکثر زنانی که به دنبال نتایج طبیعی هستند، مایلند تعادل بدن خود را بهبود بخشند. دلایل رایج برای این احساس عبارتند از رشد نکردن سینه های مورد نظر در دوران بلوغ، تغییر اندازه یا شکل پس از بارداری و شیردهی و تغییرات پس از کاهش وزن.

اگر بالای 18 سال باشید، به طور کلی سالم هستید، فاقد اضافه وزن و غیر سیگاری هستید، برای جراحی بزرگ کردن سینه مناسب هستید. گاهی اوقات، برخی از زنانی که به دنبال جراحی بزرگ کردن سینه هستند، ممکن است واقعا مناسب نباشند و ممکن است به تکنیک های متفاوتی مانند لیفت کردن سینه، انتقال چربی یا  یا ترکیبی از آن ها نیاز داشته باشند. در طول مشاوره، در مورد اینکه آیا جراحی بزرگ کردن سینه برای شما انجام می شود یا خیر، به شما توصیه می شود.

در جلسه مشاوره با دکتر کامبیز ایزد پناه، یک جراح پلاستیک مجرب که در زمینه جراحی زیبایی سینه آموزش دیده است، ملاقات خواهید کرد. او تاریخچه پزشکی کامل شامل جزئیات داروها، آلرژی ها، سیگار کشیدن و سابقه خانوادگی سرطان سینه را بررسی می کند. دکتر ایزد پناه همچنین همیشه برای درک اهداف و نگرانی های شما زمان می گذارد.

در طول مشاوره، موارد زیر ارزیابی می شود و عکس های بالینی استاندارد برای پرونده پزشکی شما گرفته می شود:

  • اندازه گیری دیواره سینه و سینه
  • عدم تقارن قبل از عمل
  • ناهنجاری های دیواره قفسه سینه
  • ضخامت و کیفیت پوست

مانند تمام انواع جراحی، هفته های بعد از عمل برای تشخیص علائم هر گونه مشکل بسیار مهم است. به طور طبیعی حساسیت و تورم و کبودی موضعی وجود خواهد داشت، اما اگر هر یک از علائم زیر را تجربه کردید، باید با جراح خود مشورت کنید:

  • درد شدید در هر دو سینه
  • قرمزی ملتهب روی سینه ها
  • احساس سوزش شدید در سینه ها که باعث ناراحتی می شود.
  • تورم بیش از حد روی یا اطراف سینه ها
  • سینه های خالی شده
  • ترشح رنگی از زخم یا بوی نامطبوع
  • درجه حرارت بالا و تب
  • هر گونه درد بیش از حد یا توده های غیر معمول

بله، برای مدت کمی، اما این عارضه در مدت زمان کوتاهی باید به حالت عادی برگردد. تورم می تواند باعث فشار روی بخش انتهای عصبی پوست شما شود و می تواند منجر به بی حسی شود. با بهبودی بدن، احساس باید به تدریج بازگردد.

اکثر بیماران در عرض چند هفته احساس طبیعی آن ها برمی گردد. برای برخی دیگر ممکن است سه تا شش ماه طول بکشد، اما برای برخی از بیماران ممکن است تا یک سال طول بکشد تا سینه‌ هایشان احساس طبیعی خود را به دست آورند. اگر احساس می کنید که احساس به سرعت بر نمی گردد، نترسید. اما اگر نگران هستید، آن را در طول قرار ملاقات خود با جراح خود ذکر کنید.

برش های شما ممکن است بی حس شوند زیرا ممکن است اعصاب نیز بریده شده باشند. این در هفته ‌ها و ماه ‌های بعد از عمل بهبود می‌یابد و احساس طبیعی در نهایت برمی‌گردد.

بله، طبیعی است. احساس سوزش بعد از جراحی سینه شایع است و به دلیل کشیدگی عضلات و اعصاب ایجاد می شود.

بله، طبیعی است که بعد از بزرگ کردن سینه احساس خارش داشته باشید. این به دلیل کشیده شدن چشمگیر پوست شما بر روی ایمپلنت ها، شبیه پوست شکم در بارداری است. همانطور که پوست شما سازگار می شود و بهبود می یابد، خارش از بین می رود.

بله، این کاملا طبیعی است. در چند هفته اول پس از جراحی، شما این موارد را کاملاً حس خواهید کرد و حتی چند ماه پس از آن هنوز هم ممکن است رخ دهند. رفته رفته آن ها باید بسیار کمتر شوند. اگر هنوز این دردها را از سه تا شش ماه پس از عمل تجربه می کنید، باید به دنبال مشاوره پزشکی باشید.

طبیعی است که سینه ها در چند هفته اول پس از بزرگ کردن سینه سفت شوند – این به دلیل تورم است. با این حال، اگر چندین هفته یا ماه از عمل جراحی شما گذشته باشد و سفتی آن با تغییر شکل در یک یا هر دو سینه همراه باشد، ممکن است احتمال انقباض کپسولی وجود داشته باشد، بنابراین توصیه می‌کنیم دوباره به جراح خود مراجعه کنید.

مانند تمام جراحی های بزرگ و برش های پوستی، خطر عفونت کمی وجود دارد. این خطر را می توان با پیروی از دستورالعمل های مراقبت از زخم پس از عمل جراح خود تا جایی که می توانید از نزدیک کاهش داد. اگر دچار عفونت شدید یا قرمزی یا تورم غیرمعمولی دارید که از بین نمی‌رود، با ما تماس بگیرید یا مشاوره پزشکی دریافت کنید.

این تا حد زیادی به نوع پوست شما، کیفیت جراح، محل برش ‌ها، مراقبت ‌های بعدی و نحوه بهبودی بدن شما بستگی دارد، بنابراین از فردی به فرد دیگر متفاوت است و پیش‌بینی آن غیرممکن است. با این حال، به عنوان یک قاعده کلی، بهبود طبیعی زخم منجر به یک اسکار قرمز براق می شود که به تدریج روشن می شود و به رنگ سفید براق تبدیل می شود.

نواحی برجسته از جای زخم یا رشد بزرگ مانند کلوئیدها غیرعادی در نظر گرفته می شوند.

برخی از اقداماتی که می توانید برای به حداقل رساندن جای زخم پس از جراحی سینه انجام دهید عبارتند از:

  • استفاده از کرم های مخصوص
  • ماساژ دادن منطقه
  • نوشیدن آب فراوان
  • زندگی سالم

این بستگی به نوع اسکارهایی دارد که ایجاد می شود. برخی از آن ها را می توان در خانه با  کرم های مخصوص درمان جای زخم، ماساژ یا سایر مرطوب کننده ها درمان کرد، اما برخی ممکن است برای اصلاح آن ها نیاز به جراحی داشته باشند. تعدادی از روش های جراحی مختلف برای به حداقل رساندن ظاهر جای زخم غیر معمول نیز وجود داردو  

انقباض کپسولی شکلی از زخم در بافت سینه اطراف ایمپلنت است که می تواند سفت و منقبض شود. حدود 5 درصد از زنان به آن مبتلا می شوند، اما نمی توان پیش بینی کرد که چه زمانی رخ می دهد. انقباض کپسولی را می توان با برداشتن ایمپلنت و بافت اسکار و سپس قرار دادن مجدد ایمپلنت اصلاح کرد.

با پیروی از دستورالعمل ‌های مراقبت ‌های بعدی جراح در مورد فعالیت و ورزش می‌توان از این امر جلوگیری کرد. اگر برش شما دوباره شروع به خونریزی کرد (چه قبل یا بعد از برداشتن بخیه ها)، برای مشاوره بیشتر با جراح خود تماس بگیرید.

هماتوم زمانی اتفاق می‌افتد که خون در زیر سطح زخم گیر می‌کند، می‌تواند شبیه یک کبودی باشد. برخی از هماتوم ها در امتداد محل زخم کشیده می شوند. سروماها با مایع شفاف پر شده و مانند یک توده نرم با مایع زیر پوست احساس می شوند.

هماتوم و سروما هر دو نیاز به مراقبت های پزشکی دارند، حتی اگر در بسیاری از موارد مایع موجود در هماتوم های کوچک به احتمال زیاد دوباره به بدن جذب می شود. بسته به اندازه و محل، آن ها باید با سونوگرافی بررسی شوند و احتمالاً با جراحی برداشته شوند.

این بستگی به نوع ایمپلنت شما دارد. اگر ایمپلنت های نمکی دارید، ممکن است به بافت سینه اطراف نشت کنند. اگر این اتفاق بیفتد، باید آن را تخلیه کنید و سپس ایمپلنت را خارج کنید.

شایع ترین دلیل نشت یا پارگی ایمپلنت سینه، ساییدگی و پارگی ایمپلنت در طول زمان است که باعث شکسته شدن سطح ایمپلنت می شود.

اگر یکی از ایمپلنت های شما پاره شده باشد، بسته به نوع ایمپلنت مورد استفاده، ممکن است علائم و نشانه های مختلفی را تجربه کنید. اگر ایمپلنت سالین شما پاره شده باشد، یک سینه به دلیل نشت مایع به بدن کوچک تر به نظر می رسد و حتی ممکن است بتوانید لبه پوسته ایمپلنت را ببینید. پارگی ایمپلنت سیلیکونی را می توان تنها با ام آر آی به درستی تشخیص داد زیرا در بسیاری از موارد ایمپلنت شکل خود را حفظ می کند.

علائم مرتبط با پارگی در هر دو ایمپلنت نمکی و سیلیکونی وجود دارد که شامل قرمزی و التهاب، درد و ناراحتی در سینه‌ها و/یا توده‌ ها و برجستگی‌ های سینه می‌شود.

از آنجایی که علت اصلی پارگی، ساییدگی است، کار زیادی نمی توانید برای جلوگیری از آن انجام دهید. بدیهی است که داشتن ایمپلنت‌ های با کیفیت خوب برای شروع به شما کمک می‌کند و تعویض ایمپلنت‌ ها پس از مدتی برای به حداقل رساندن خطر شکستگی از طریق سایش و پارگی مهم است.

 تولیدکنندگان می گویند که ایمپلنت های سینه به طور متوسط ​​حدود 10 سال دوام می آورند، اما برخی ممکن است نیاز به تعویض زودتر داشته باشند.