انواع روش های پیکرتراشی چیست؟

  • لیپوماتیک
  • لیپوست
  • لیپوساکشن
  • لیزر لیپولیز
  • ابدومینوپلاستی
  • واترجت یا بادی جت
  • اولترازد
  • لیپوماتیک
  • اکسیلیس

در کدام بخش های بدن پیکرتراشی انجام میشود؟

  • شکم
  • پهلو
  • پشت کمر
  • بازو
  • ران پا
  • باسن
  • ساق پا
  • مچ پا
  • غبغب

موارد استفاده از عمل

  • کاهش وزن
  • تناسب اندام
  • کوچک یا بزرگ کردن نواحی مد نظر

مزایای عمل

  • به دست آوردن اندام دلخواه در مدت زمان کوتاه
  • کاهش وزن

عوارض احتمالی عمل

  • عفونت
  •  زخم، کبودی
  •  تورم

آیا پیکرتراشی بدون جراحی امکان پذیر است؟

در برخی موارد بله

کاندیدای مناسب برای پیکرتراشی چه کسانی هستند؟

  • افرادی که از مصرف دخانیات خودداری می کنند.
  • افرادی که بیماری های زمینه ای مثل بیماری‌های قلبی، دیابت، فشار خون و … ندارند.
  • افرادی که مبتلا به افسردگی نیستند
  • افرادی که پایبندی به رژیم غذایی و برنامه ورزشی منظم هستند.

چه مدت بعد از پیکرتراشی می توان ورزش را از سر گرفت؟

۶ الی ۸ هفته بعد از پیکرتراشی

جدیدترین تکنیک پیکرتراشی کدام است؟

لیپوماتیک

هزینه پیکرتراشی چقدر است؟

هزینه‌های پیکرتراشی بسته به میزان چربی‌های بدن، ناحیه مورد نظر، تجربه جراح، موقعیت جغرافیایی، بیمارستان یا کلینیک انتخابی، پیچیدگی عمل و تجهیزات مورد استفاده متفاوت است.

سن مناسب یا توصیه شده

18 الی 60 سال

بیهوشی دارد یا خیر؟

بسته به شرایط شخص و نوع عمل پیکرتراشی متفاوت است.

بعد از عمل بستری نیاز دارد؟

یک الی دو روز

مدت زمان عمل

بسته به میزان چربی‌ها و نواحی بین 3 الی 5 ساعت متغیر است.

احتمال موفقیت

90 درصد

مدت دوران نقاهت

بین دو تا سه هفته

پیکرتراشی

پیکرتراشی چیست؟

بسیاری از افراد دارای اضافه وزن از رژیم‌های سخت و ورزش‌های طولانی‌مدت گریزان هستند و به هر دلیلی نمی‌توانند با این روش‌ها به وزن و اندام دلخواه خود برسند. بنابراین به عمل‌های زیبایی روی می‌آورند. در این مقاله می‌خواهیم راجع به این دسته جراحی‌ها، اطلاعات کسب کنیم.

اکثر افراد برای کاهش وزن خود حاضر به انجام هر روشی می‌شوند، بدون اینکه درمورد عوارض و معایب و مزایای آن تحقیق کنند. با خواندن این مقاله نکات لازم درمورد پیکرتراشی را خواهید دانست و می‌توانید به کمک این اطلاعات، تصمیم بهتری بگیرید.

پیکرتراشی به طور کلی به انواع روش‌های تهاجمی و غیرتهاجمی گفته می‌شود که به واسطه‌ی آن قسمت‌های مختلف بدن لاغر شده و به شکل دلخواه شما درمی‌آید. پیکرتراشی با تخلیه‌ی چربی از ناحیه‌ی زیر پوست توسط دستگاه‌هایی مانند لیپولیز، لیپوماتیک، بادی جت یا لیپوساکشن انجام می‌شود. این روش مناسب افرادی با توده بدنی بیش از 25 و 30 است. در حالت کلی این جراحی برای افرادی که دچار چاقی در پایین تنه هستند توصیه می‌شود. بعضی از این عمل‌ها به بیهوشی نیازی ندارند و با کمترین مشکل، در طی یک یا دو جلسه چربی‌های اضافی را خارج می‌کنند. در بیشتر این عمل‌ها سلولیت‌ها نیز حذف می‌شوند. البته باید توجه داشته باشید که کاهش سایز مدتی طول می‌کشد.

پیکرتراشی چیست

پیکرتراشی موضعی چیست؟

در گذشته‌های نه چندان دور، افراد برای به دست آوردن اندامی متناسب و زیبا مجبور بودند تنها به راه‌حل‌هایی نظیر رژیم غذایی و ورزش متوسل شوند. بسیاری از افرادی که دچار چاقی موضعی بودند، حتی با این روش‌ها هم نمی‌توانستند به آنچه که می‌خواهند برسند. اما خوشبختانه، با پیشرفت‌های متعدد علم پزشکی و تکنولوژی مهندسی پزشکی، امروزه دستگاه‌های پیکرتراشی مختلفی به بازار آمده است که کار پزشکان را آسان‌تر کرده‌ و امکان پیکرتراشی بدون خطر را نیز، فراهم کرده‌اند. همانطور که پیشتر گفتیم، پیکرتراشی روشی است که از طریق آن می‌توان چربی‌های موضعی نواحی مورد نظر را از بدن را تخلیه کرد و ساختار بدن را با توجه به استانداردها و سلیقه‌ی شخصی افراد، فرم‌دهی کرد. با کمک دستگاه‌های  پیکرتراشی می‌توان با کم‌ترین تهاجم، لوله‌ی کانولا را از طریق برش کوچک یک سانتی وارد بدن کرد تا ساختار چربی‌ها را در هم شکسته و از همان ناحیه تخلیه کند.

عمل پیکرتراشی از زبان دکتر ایزدپناه

انواع روش های پیکرتراشی چیست؟

برای پیکرتراشی روش‌های گوناگونی وجود دارد که در اینجا به طور خلاصه آن‌ها را معرفی و بررسی می‌کنیم:

  • لیپوماتیک

در روش لیپوماتیک با استفاده از امواج مادون صوت (اولتراسوند) عمل شل کردن چربی را انجام می‌دهند. در واقع امواج اولتراسوند پس از برخورد با بافت چربی آن ها را تخریب می‌کنند و سپس برشی کوچک ایجاد می‌کنند و با استفاده از یک میله‌ی فلزی که بخشی از دستگاه است، چربی‌های اضافی بدن را به تکه‌های کوچکتر تجزیه کرده و با کمک ساکشن از بدن خارج می‌کنند. استفاده از این روش بسیار دقیق و ظریف است و می‌توان برای رفع غبغب، بالای سینه، اطراف زانو و بزرگی سینه‌ی آقایان نیز از آن استفاده کرد. علاوه بر این، در لیپوماتیک آسیبی به سلول‌های چربی نمی‌رسد و به همین سبب می‌توان از چربی‌های استخراج شده برای تزریق به نواحی دیگر مثل سینه و باسن استفاده کرد.

  • لیپوست

این تکنیک، نسل جدیدی از روش لیپوماتیک است و در کل زیرمجموعه‌ی پیکرتراشی محسوب می‌شود. برای انجام این جراحی از تکنیک T.L.A و ویبریشن به صورت رفت و برگشت استفاده می‌شود که در نتیجه‌ی آن، چربی‌ها به صورت یکنواخت از بدن کنده شده و خارج می‌شوند. این فرایند باعث می‌شود که احتمال گلوله شدن چربی‌ها در هنگام جراحی از بین برود که دو نتیجه مثبت در پی دارد: اول اینکه چربی‌ها سالم خارج شده و قابل استفاده برای تزریق به قسمت‌های دیگر بدن خواهد بود و دوم اینکه ناهمواری سطح زیرین پوست به خاطر گلوله نشدن چربی‌ها اتفاق نمی‌افتد. لیپوست همچنین جزء روش‌های ایمن در لاغری است.

  • لیپوساکشن

اساس روش لیپوساکشن، مکش چربی‌های اضافی بدن است. در لیپوساکشن پزشک ابتدا یک برش کوچک در ناحیه‌ی مورد نظر ایجاد شده و سپس با استفاده از یک لوله به نام کانولا که به یک دستگاه مکش متصل است، چربی‌ها را خارج می‌کند. بهتر است بدانید که این روش تنها برای کاهش چربی استفاده می‌شود و نه حذف و ترمیم پوست اضافه‌ی ناحیه‌ی مورد نظر. از جمله تفاوت‌های این روش با دو شیوه قبلی می‌توان به این نکته اشاره کرد که چربی‌های خارج شده از بدن در این شیوه قابل استفاده نیست. چرا که چربی‌های اضافی در این روش توسط حرارت سوزانده شده و از بدن مکش می‌شود.

  • لیزر لیپولیز

جراحی لاغری با لیپولیز خود به دسته تقسیم می‌شود. روش اول استفاده از لیزر (امواج اولتراسونیک) و تزریق مایع. در این روش، مایع مخصوصی از طریق یک برش کوچک وارد بدن شده و سپس چربی‌ها از طریق کبد خارج می‌شوند. مقدار مایع مورد نیاز براساس وزن و شرایط جسمانی فرد به وی تزریق می‌شود. در این روش با توجه به اینکه چربی خارج‌شده به صورت مایع است، قابل استفاده برای سایر قسمت‌های بدن نیست. در روش دوم که لیزر لیپولیز نام دارد، از امواج برای گرم کردن سلول‌های چربی استفاده می‌شود. در این روش از طریق ایجاد گرما، چربی‌ها را از یکدیگر جدا می‌شوند. این روش باعث شلی پوست نمی‌شود بلکه باعث تحریک کلاژن‌سازی هم می‌شود و خود این اتفاق از افتاده شدن و شلی پوست جلوگیری می‌کند. این شیوه برای افراد با بیماری سرطان، دیابت، بیماری قلبی و کلیوی درگیرند و همچنین مادران باردار و شیرده انجام نمی‌شود. همچنین می‌توان برای کسانی چاقی در قسمت پهلو و شکم دارند، از ترکیب دو روش لیزر لیپولیز و لیپوساکشن استفاده کرد.

  • ابدومینوپلاستی

ابدومینوپلاستی یا عمل ابدو یکی دیگر از جراحی‌هایی است که برای زیبایی شکم و لاغری مورد استفاده قرار می‌گیرد. ابدومینوپلاستی باید تحت بیهوشی کامل انجام شود. در این روش علاوه بر خارج کردن چربی از بدن، چین و چروک پوست هم از بین می‌رود. این روش برای افرادی که چربی بدن بسیار زیادی دارند، به طوری که دچار افتادگی پوست ‌شده‌اند، مناسب است.

در این عمل دو برش در دو قسمت مختلف بدن ایجاد می‌شود: یک برش در قسمت لگن تا نزدیک به ناحیه‌ی تناسلی و برش دیگر در اطراف ناف. سپس، پوست این ناحیه‌ی برش‌زده از روی عضلات برداشته می‌شود. بعد از آن، پزشک، عضلات ناحیه‌ی شکم را به سمت هم می‌کشد تا ظاهری زیبا به این بخش داده شود. سپس، پوست، روی عضلات قرار داده شده و بخش‌های اضافه آن برداشته می‌شود (برشی که در ناحیه ناف ایجاد شده است، مانع از جابجایی ناف در شکم می‌شود). جای برشی که در اثر این عمل ایجاد می‌شود نیز به مرور زمان محو می‌شود. همچنین می‌توانید برای از بین بردن کامل جای بخیه، از میکرونیدلینگ به همراه مزوتراپی کمک بگیرید. از روش ابدومینوپلاستی می‌توان برای لیفت ران و لیفت بازو نیز استفاده کرد.

پیکرتراشی
  • واترجت یا بادی جت

در این روش از دستگاهی به نام بادی‌جت استفاده می‌شود که برای حذف چربی‌ها، از فشار آب استفاده می‌کند. دستگاه واترجت دارای میله‌ای فلزی است که آب با فشار زیاد از نوک آن به بیرون پرتاب می‌شود و چربی‌ها را تکه‌تکه می‌کند. این شیوه نسبت به بقیه‌ی روش‌ها ماندگاری کمتری دارد. لازم به ذکر است که این جراحی شکم بصورت سرپایی انجام می‌شود و برای انجام آن نیازی به بیهوشی موضعی نیست. این تکنیک پروسه‌ای کمتر تهاجمی به شمار می‌رود. همچنین چربی‌های تخلیه شده با این شیوه بافت سالمی دارند که می‌توان از آنها برای استفاده در دیگر نقاط بدن استفاده کرد.

  • اولترازد

در این شیوه از پیکرتراشی از تکنولوژی به نام امواج هایفو یا اولتراسوند استفاده می‌شود. با استفاده از این تکنولوژی، دیواره‌ی سلولی چربی‌های موضعی از بین می‌رود و سلول‌های جربی نابود می‌شوند. به دلیل اینکه از سن هشت سالگی به بعد رشد سلول‌های چربی متوقف می‌شود و با بالا رفتن سن فقط حجم این سلول‌ها افزایش میابد، با استفاده از این روش و از بین بردن سلول‌های قدیمی، می‌توان مطمئن بود، که دیگر سلول چربی در آن ناحیه به وجود نخواهد آمد. در نتیجه با انجام این روش، می‌توانید مطمئن شوید که دیگر دچار چاقی در آن نواحی نخواهید شد. همچنین این روش می‌تواند بهترین حالت برای لیفت پوست و کشیدن افتادگی‌های پوست را نیز فراهم کند. این روش بدون هیچ ضربه‌ای و فقط با امواج اولتراسوند کار می‌کند و می‌تواند همه سلول‌های چربی را از بین ببرد و نیازی به ساکشن آنها، مگر در مواردی که پزشک تشخیص دهد، نیست.

  • لیپوماتیک

این تکنیک جزء روش‌های غیر‌تهاجمی است که در آن از سرما استفاده می‌شود. از آنجا که سلول‌های چربی در برابر سرما بسیار حساس هستند در صورت قرار گرفتن در معرض سرما، می‌میرند. این روش بی‌خطر و بدون درد است و نیازی به بستری شدن ندارد. این روش برای کسانی که دارای چربی‌های موضعی هستند و می‌خواهند کاهش سایز دهند بسیار مناسب است.

  • اکسیلیس

این دستگاه با استفاده از امواج رادیویی، چربی‌های زیر‌پوستی ناحیه‌ی مورد نظر را کاهش داده و از بین می‌برد. در این روش با استفاده از این امواج، چربی‌ها را تجزیه و از بدن خارج می‌کنند و شما می‌توانید بلافاصله بعد از درمان، تاثیر آن را مشاهده کنید. این روش بی‌خطر و بدون درد بوده و نیازی به بستری شدن ندارد و برای کسانی که دارای چربی‌های موضعی هستند مناسب است.

انیمیشنی جالب از پیکرتراشی

نتیجه ی عمل پیکرتراشی

  • بهترین روش پیکرتراشی

پس از بررسی روش‌های مختلف پیکرتراشی، نوبت انتخاب بهترین روش است. با توجه به موارد بیان‌شده، روش‌های لیپوماتیک و لیپوست را می‌توان به عنوان بهترین روش‌های‌ پیکرتراشی در نظر گرفت؛ چرا که به نسبت سایر روش‌ها کمتر تهاجمی هستند و عوارض کمتری هم دارند. علاوه بر این، به دلیل اینکه چربی‌های خارج شده از بدن در این دو روش قابل استفاده در قسمت‌های دیگر بدن هستند، این روش‌ها برای افرادی که علاوه بر پیکرتراشی قصد فرم‌دهی به سایر قسمت‌های بدن را دارند، نیز مناسب است.

با این وجود بهتر است برای انتخاب بهترین روش پیکرتراشی برای خودتان، با یک پزشک متخصص پیکرتراشی مشورت کنید؛ چرا که براساس میزان چربی و شرایط جسمانی شخص شما، ممکن است هیچ‌یک از این روش‌ها مناسب نباشند.

دکتر کامبیز ایزدپناه

زیبایی را به خود هدیه دهید!

اگر می‌خواهید که زیبایی را به خود هدیه دهید، این کار را به دکتر کامبیز ایزدپناه بسپارید. دکتر ایزدپناه دوره‌های مرتبط با عمل‌های ترمیمی و زیبایی را گذرانده است و از ابتدای تصمیم شما، تا پایان جراحی و گرفتن نتیجه در کنار شما خواهد ماند.

رزرو تلفنی نوبت

میزان کاهش وزن بعد از جراحی لاغری چقدر است؟

بسته به شرایط جسمانی هر فرد و روشی که استفاده شده است، میزان کاهش وزن در افراد مختلف متفاوت است. البته رژیم غذایی بعد از جراحی نیز چندان بی‌تاثیر نیست. بنابراین نمی‌توان به طور مشخص گفت که در ماه اول چند کیلو کاهش وزن خواهید داشت. اما چیزی که قاطعانه می‌توان مطرح کرد اینست که در دراز مدت، کاهش وزن زیادی خواهید داشت.

پیکرتراشی

نتایج قطعی پیکرتراشی

اگر می‌خواهید بدانید با انجام پیکرتراشی، به چه نتایجی به طور قطع دست پیدا خواهید کرد، بهتر است حتماً با جراح فوق تخصص پلاستیک مشورت کنید. اما به طور کلی بر اساس تحقیقات پزشکی، در اندام‌های خود مانند شکم، پهلو، پشت و بازوها و ران پا کاهش سایز خواهید داشت. پژوهش‌های علمی همچنین نشان می‌دهند که می‌توان به طور میانگین حدود ۲ لیتر چربی را از هر ناحیه خارج کرد. میزان کاهش سایز در نواحی مختلف به صورت میانگین به این ترتیب خواهد بود:

– کاهش ۶.۶ سانتی‌متر در شکم، ۴.۶ سانتی‌متر در ران، ۳.۶ سانتی‌متر در بازو و ۳.۵ سانتی‌متر در ساق پا. البته دقت داشته باشید که این اعداد به صورت میانگین در نظر گرفته شده‌اند؛ یعنی در برخی افراد بنا به شرایط شخص، این اعداد بیشتر خواهد بود و در افرادی که چربی اضافه‌ی کمتری دارند، کاهش سایز نیز بالتبع کمتر است.

از مهمترین مزیت‌های پیکرتراشی، سرعت بیشتر، حجم چربی بیشتر قابل تخلیه، خطرات و عوارض کمتر، درد کمتر، شل‌شدگی کمتر پوست، دقت بیشتر، آسیب کمتر به بافت‌های بدن، عدم سوختگی و … می‌توان نام برد.

جالب است بدانید دکتر بریتانی ویرا و دیگر همکارانش در سال ۲۰۱۷ روی بیش از یازده‌هزار نفر که عمل‌های لاغری را انجام داده بودند، مطالعه کردند. در این پژوهش بسیار گسترده که نتایج آن در ژورنال جراحی پلاستیک و ترمیمی در سال ۲۰۱۸ منتشر شده است، به روشنی بیان شده است که می‌توان از ترکیب دو روش لیپوساکشن (تخلیه‌ی چربی) و جراحی زیبایی شکم (ابدومینوپلاستی) هم‌زمان برای پیکرتراشی استفاده کرد. در این پژوهش نشان داده شد که با افزایش میزان چربی تخلیه شده و بیشتر شدن حجم آن از ۱۰۰۰ میلی‌لیتر، هیچ عوارض مشخصی برای فرد ایجاد نخواهد شد. در نتیجه اگر جراحی پیکرتراشی و لاغری توسط جراح فوق تخصص انجام شود، با استفاده از تکنیک‌های استاندارد و دقت و تجربه لازم، می‌توان عوارض جانبی این جراحی‌ها را تا حد بسیار مطلوبی کنترل کرد.

در کدام بخش های بدن پیکرتراشی انجام میشود؟

معمولاً از عمل‌های پیکرتراشی می‌توان در نواحی مختلف بدن استفاده کرد و حجم چربی انباشته در نواحی مختلف را کاهش داد. پیکرتراشی در اکثر موارد در نواحی شکم، پهلو، پشت، بازو، ران پا، باسن، ساق و مچ پا استفاده می‌شود. از تکنیک‌های ظریف نیز، می‌توان در نواحی کوچکی مانند غبغب استفاده کرد و زیبایی و تناسب را به اندام و چهره بازگرداند.

پیکرتراشی شکم و پهلو

داشتن چربی اضافه موضعی در قسمت شکم و پهلو یکی از رایج‌ترین شکل‌های چاقی است. این مسئله برای اکثر افراد آزاردهنده است و باعث کاهش زیبایی و تناسب اندام و همچنین اعتماد به نفس آن‌ها می‌شود. این نواحی در بدن استعداد زیادی در ذخیره چربی دارند که باعث ایجاد شدن لایه‌های متراکم و دیرجذب چربی می‌شود. قطعاً ورزش و رژیم غذایی مناسب اولین و بهترین راه برای به دست آوردن اندامی متناسب است اما گاهی افراد به هر دلیلی توانایی یا زمان کافی برای این روش‌ها را ندارند. در این صورت بهترین انتخاب، پیکرتراشی پهلو و شکم است. بهترین راه برای خارج کردن چربی‌های موضعی و مقاوم ناحیه‌ی شکم و پهلو و نهایتاً رسیدن به ظاهر عضلانی و مد نظر، انجام عمل پیکرتراشی در این ناحیه است.

پیکرتراشی با لیپوساکشن

روش های مناسب برای پیکرتراشی شکم و پهلو

برای از بین بردن چربی‌های اضافی شکم و پهلو و ایجاد تناسب اندام در این نواحی، از روش‌های مختلفی استفاده می‌شود. هرکدام از این متدها برای گروه خاصی جوابگوست و جراح  با توجه به شرایط جسمانی فرد، یکی از این روش‌ها را برمی‌گزیند. معمولاً برای پیکرتراشی شکم، از لیپوساکشن، لیپوماتیک و جراحی زیبایی شکم یا ابدومینوپلاستی استفاده می‌شود.

پیکرتراشی با لیپوساکشن

معمولاً با شنیدن کلمه پیکرتراشی، ذهن بسیاری از افراد به سمت لیپوساکشن می‌رود؛ زیرا این روش از اولین متدهایی بود که برای خارج کردن چربی‌های موضعی در نقاط مختلف بدن اختراع شد. از این عمل در موارد بسیاری استفاده می‌شود اما معایب مخصوص به خود را نیز دارد. به همین دلیل باید با توجه به شرایط فرد، در انتخاب آن دقت کافی را مبذول داشت.

پیکرتراشی با لیپوماتیک

پیکرتراشی با روش لیپوماتیک برای افرادی که پوست شکمشان از خاصیت کشسانی مناسبی برخوردار است، بسیار توصیه می‌شود. تشخیص اینکه آیا شما برای استفاده از لیپوماتیک برای پیکرتراشی شکم و پهلو کاندیدای مناسبی هستید یا نه، با پزشک جراح است.

پیکرتراشی با جراحی زیبایی شکم یا ابدومینوپلاستی

ابدومینوپلاستی معمولاً انتخاب آخر افراد برای پیکرتراشی شکم است و دلیل آن هم روند تهاجمی بالای این عمل است. در مواردی که افراد از خاصیت کشسانی مناسب پوست برخوردار نباشند، پوست شکمشان بعد از عمل لاغری حالت افتاده پیدا کرده و ظاهر بسیار نامناسبی ایجاد می‌کند. راه حل این مشکل، بریدن پوست و بافت اضافی شکم با جراحی ابدومینوپلاستی است.

خطرات پیکرتراشی

آیا پیکرتراشی بدون جراحی امکان پذیر است؟

پیکرتراشی با کمک دستگاه‌های به روز و پیشرفته‌ای انجام می‌شود و تنها زحمی که در بدن ایجاد می‌کند، چند برش سطحی بسیار کوچک است. این مسئله باعث می‌شود که کم‌ترین آسیب برای از بین بردن بافت چربی به بدن وارد شود. به همین دلیل پیکرتراشی عموماً به عنوان یک عمل جراحی مامل محسوب نمی‌شود چرا که هیچ‌گونه اقدام تهاجمی برای ایجاد برش عمیق و طویل در سطح و عمق پوست انجام نمی‌شود. از سوی دیگر نیز کم‌ترین آسیب در سطح پوست با بیشترین میزان تخلیه‌ی چربی صورت می‌گیرد. به همین دلیل می‌توان گفت که پیکرتراشی روشی غیرتهاجمی است و هیچ عمل جراحی درکار نیست.

پیکرتراشی بدون جراحی چگونه است؟

بسیاری از افراد چندان تمایلی به عمل جراحی ندارند و از جراحی تهاجمی و عوارض و زخم‌های آن بسیار نگران و مضطرب می‌شوند. همچنین بی‌هوشی عمومی در جراحی‌های تهاجمی، می‌تواند یکی از اصلی‌ترین عوامل نگران‌کننده باشد. خوشبختانه پیکرتراشی بدون جراحی به معنای غیرتهاجمی بودن پیکرتراشی است. در این تکنیک‌ها پزشک تنها یک یا چند برش کوچک یک سانتی‌متری در بدن ایجاد می‌کند تا لوله کانولا از طریق آن وارد بدن شود و چربی‌ها را از بین ببرد. بدین ترتیب می‌توانیم پیکرتراشی را روشی بدون جراحی تهاجمی و خون‌ریزی بدانیم.

عوارض پیکرتراشی چیست؟

مثل هر عمل دیگری پیکرتراشی هم می‌تواند عوارض گوناگونی داشته باشد. برای کاهش عوارض پیکرتراشی می‌توانید از پزشکان متخصص و باتجربه‌ای کمک بگیرید تا این عوارض را به حداقل ممکن برسانید. در ادامه به عوارض پیکرتراشی اشاره می‌کنیم. البته باید توجه داشته باشید که این عوارض با توجه به انتخاب روش پیکرتراشی می‌تواند متفاوت‌تر باشد.

هزینه پیکرتراشی

هزینه پیکرتراشی چقدر است؟

متناسب با مرکز جراحی خود می‌توانید مواردی مثل استفاده از دستگاهی خاص و یا امکانات ویژه را ذکر کنید.

هزینه‌ها بسته به میزان چربی‌های بدن هر فرد و اینکه کدام نواحی در هر مرحله باید تحت عمل جراحی قرار بگیرد و همچنین تعداد جلسات لازم برای کسانی که چند قسمت بدن را می‌خواهند پیکرتراشی کنند، متفاوت است.

هزینه پیکرتراشی بدون جراحی چقدر است؟

تعیین هزینه پیکرتراشی بدون جراحی چندان کار ساده‌ای نیست؛ زیرا به عوامل مختلف و متغیری چون تخصص پزشک متخصص، میزان تجربه او و نوع خدمات قبل و بعد از جراحی بستگی دارد. معمولاً با بررسی این موارد و همچنین اطمینان از به‌روز بودن دستگاه‌هایی که توسط پزشک برای عمل استفاده می‌شود، می‌توانید هزینه پیکرتراشی را برآورد کنید. دقیق‌ترین برآورد قیمت و هزینه پیکرتراشی بدون جراحی، توسط پزشک منتخب شما و در طی جلسه مشاوره انجام می‌شود. توجه داشته باشید که جراحی پیکرتراشی مانند هر عمل دیگری، اگر در یک کلینیک معتبر و زیر نظر پزشک متبحر و مجرب انجام نشود، می‌تواند سلامت فرد را به خطر بیندازد.

چه کسانی میتوانند عمل پیکرتراشی انجام دهند؟

افرادی که در برخی نواحی مختلف بدن تجمع چربی موضعی دارند یا از فقدان چربی و بافت مناسب رنج می‌برند، می‌توانند متقاضی این عمل باشند. در این عمل می‌توان چربی‌ها را از نقاطی که تجمع بیش از اندازه دارند برداشته و به نقاط دیگر که کمبود بافت چربی دارند، منتقل کرد. همچنین افرادی که به دلیل سانحه یا مشکلات خاص مادرزادی دچار دفورمیتی در برخی از نواحی بدن هستند، می‌توانند کاندید مناسبی برای عمل‌های پیکرتراشی باشند.

نمونه عمل پیکرتراشی از دکتر ایزدپناه

بهترین روش پیکرتراشی چیست ؟

حال که همه‌ی روش‌های جراحی لاغری را بررسی کردیم، به این سوال می‌رسیم که بهترین روش پیکرتراشی چیست؟

با توجه به بررسی‌هایی که انجام دادیم، روش‌های لیپوماتیک و لیپوست را می‌توان به عنوان بهترین روش‌‌های پیکرتراشی در نظر گرفت. دلایل این پیشنها دو نکته است: اول اینکه این روش‌ها به نسبت سایر روش‌ها عوارض کمتری دارد. دوم اینکه این دو روش برای افرادی که علاوه بر پیکرتراشی قصد فرم‌دهی به سایر قسمت‌های بدن را دارند، نیز مناسب است. زیرا می‌توان از چربی‌های خارج شده برای تزریق به سایر قسمت‌های بدن استفاده کرد.

با این وجود بهتر است برای انتخاب بهترین روش پیکرتراشی با یک پزشک متخصص پیکرتراشی مشورت کنید؛ زیرا بهترین روش برای شخص شما باید براساس میزان چربی و شرایط جسمانی که دارید، انتخاب شود.

پیکرتراشی

آمادگی قبل از عمل پیکرتراشی

مراقبت های لازم بعد از انجام جراحی لاغری

بسیاری از افراد به اشتباه تصور می‌کنند که با انجام بهترین روش پیکرتراشی برای همیشه اندام مورد علاقه‌شان را خواهند داشت. اما این تصوریست اشتباه. زیرا هر یک از این روش‌ها تنها به کاهش چربی‌های اضافه بدن کمک می‌کنند و هیچکدام تضمینی برای بازنگشتن چربی‌ها نمی‌دهند. بنابراین، بعد از انجام جراحی، برای جلوگیری از بازگشت چربی‌ها، باید به یک رژیم ورزشی و غذایی مقید باشید. سایر مواردی که باید به خاطر داشته باشید:

مراقبت های بعد از پیکرتراشی

دوران نقاهت پیکرتراشی چه مدت زمان می‌باشد؟

عمل پیکرتراشی به طور کلی عملی سبک و ساده محس.ب می‌شود و دوران نقاهت در تکنیک‌های مختلف آن تقریباً یک الی دو هفته است. بیماران می‌توانند پس از گذشت یک هفته فعالیت‌های خود را از سر بگیرند.

کاندیدای مناسب برای انجام جراحی لاغری

برای انجام هریک از روش‌های فوق جراحی پیکرتراشی، شرایط خاصی وجود دارد. برای اطلاع از آن‌ها و تطابق این شروط با شرایط خودتان باید از یک پزشک متخصص مشاوره بگیرید.

اما شرایط کلی برای انجام هر یک از جراحی‌های فوق به این شرح است:

توصیه های مراقبتی بعد از پیکرتراشی

آیا بیمه شامل هزینه جراحی لاغری میشود؟

در صورتی که مبتلا به بیماری چاقی مفرط باشید، احتمالاً بیمه‌گذار (بیمه‌های تکمیلی) باید بخشی از هزینه جراحی لاغری را پرداخت نماید. (چاقی مفرط به این معناست که شاخص BMI بالاتر از ۴۰ باشد و تشخیص دهند که جراحی برای فرد جنبه‌ی درمانی دارد نه زیبایی)

کاندیدای مناسب برای انجام جراحی لاغری

پیدا کردن بهترین کلینیک برای انجام عمل‌های مختلف، قطعاً بسیار مهم است و نباید سرسری گرفته شود.

برای انتخاب بهترین کلینیک با توجه به شرایطتتان، می‌توانید موارد زیر را مد نظر قرار دهید:

ویژگی‌های کلینیک پیکرتراشی

علاوه بر موارد فوق، پس از انتخاب کلینیک بهتر است به این موارد هم توجه کنید:

کاندیدای مناسب پیکرتراشی شکم

کاندید مناسب برای عمل پیکرتراشی

یکی از نکات مهم دیگر اینست که مشخصات عمومی افراد مناسب برای انجام این عمل چیست؟ در ادامه به مهمترین این نکات می‌پردازیم:

فرم دادن به بدن یعنی چه ؟

افراد با توجه به نوع استخوان‌بندی و ژنتیک متفاوتشان، فرم‌های مختلف بدنی دارند. در ضمن باید توجه داشت که فرم درست و زیبا در بدن خانم‌ها وآقایان با هم کاملاً متفاوت است. افراد بسیار کمی وجود دارند که تنه و اندام‌هایشان کاملاً متناسب و بی‌نقص باشد و اکثر افراد ممکن است برخی ایرادات در اندام‌هایشان داشته باشند و آنطور که مایلند، متناسب نباشند. چاقی نامتعارف، کوچک بودن برخی اندام‌ها و گودی‌های نامناسبی از جمله مواردیست که مطلوب محسوب نمی‌شود. جراح پلاستیک با استفاده از روش‌های خاص جراحی زیبایی پلاستیک این ایرادات را برطرف می‌کند و یک بدن متناسب و دلخواه به شما هدیه می‌دهد. 

چه کسانی نمی‌توانند عمل پیکرتراشی انجام دهند؟

اما در ادامه باید بدانیم که چه افرادی نمی‌توانند عمل پیکرتراشی را انجام دهند:

نتایج پیکرتراشی

چه مدت باید از زایمان بگذرد تا بتوانیم جراحی پیکرتراشی را انجام دهیم؟

بارداری مادران در بیشتر موارد موجب می‌شود تا اندام‌ها تغییرات بسیاری پیدا کنند و تناسب خود را از دست بدهند. این اضافه وزن و افتادگی نواحی بدن، مخصوصاً در بخش‌های شکم، پهلو، ران‌ها و سینه‌ها قابل مشاهده است. علل متعددی از جمله وزن‌گیری و شیردهی باعث این موضوع خواهد شد. تجربه‌ی خوشایند مادر شدن با از بین رفتن تناسب اندام‌ همراه است.

البته مادران می‌توانند برای به دست آوردن دوباره‌ی تناسب اندام، عمل پیکرتراشی را انجام دهند. مادران زمانی می‌توانند اقدام به انجام جراحی کنند، که دوران شیردهی به پایان رسیده باشد. در چنین شرایطی، وضعیت جسمانی آنان آمادگی انجام عمل پیکرتراشی را خواهد داشت. این موضوع هیچ اختلالی در بارداری مجدد ایجاد نخواهد کرد. اما باید به این نکته توجه داشته باشید که با بارداری مجدد در صورت لزوم و تقاضای خود فرد، میبایست عمل پیکرتراشی تکرار شود؛ زیرا پوست مجدداً دچار افتادگی خواهد شد.

نکاتی که باید درباره‌ی پیکرتراشی بدانید

این تکنیک برای لاغری همه‌ی بدن قابل استفاده است ولی این شیوه برای برداشت چربی‌های ران، بازوها، شکم و پهلو پرکاربردتر است و متقاضیان بیشتری دارد. پیکر تراشی شامل مجموعه‌ای از تکنیک‌های مختلف است که پزشک با استفاده از آن‌ها می‌تواند فرد را به تناسب اندام دلخواهش برساند. این روش مناسب کسانی است که دیگر بدنشان به ورزش و رژیم غذایی مقاوم شده و به هر دلیلی با این شیوه‌ها نمی‌توانند لاغر شوند. چاقی و انباشته شدن چربی‌های اضافی علل مختلفی دارد؛ از جمله عدم ورزش و فعالیت همراه با پرخوری که یکی از مهم‌ترین دلایل عدم تناسب اندام است. خود این مسئله کاهش اعتماد به نفس را در پی دارد. پیکرتراشی در کوتاه مدت منجر به حذف چربی‌ها شده و فرد را به نتایج ایده‌آل و اندام مورد  نظرش می‌رساند.

فعالیت بعد از پیکرتراشی

توضیحات طلایی

قطعاً وقتی بحث لاغری پیش می‌آید نام جراحی لاغری و پیکرتراشی همزمان ذکر می‌شود و افراد گمان می‌کنند که این دو یکی هستند. اگرچه هر دوی این عمل‌ها به رسیدن به اندام دلخواهتان ختم می‌شوند؛ اما این دو روش از لحاظ اهداف و روند انجام کار با یکدیگر متفاوتند که به صورت مختصر به آن اشاره می‌کنیم. در جراحی‌های لاغری معمولاً عضوی مثل معده کوچک‌تر می‌شود تا میل به خوردن غذا کتر شود. این روش برای افرادی که دچار چاقی مفرط هستند، توصیه می‌شود.

اما در تکنیک‌های پیکرتراشی ما تنها سایز بعضی اندام‌ها را تغییر می‌دهیم. عمل‌های پیکرتراشی تاثیری بر اشتهای فرد و یا سیستم گوارشی وی نخواهند داشت. درمان برخی بیماری‌ها ناشی از چاقی با انجام جراحی لاغری امکان‌پذیر است و روش پیکرتراشی یک عمل زیبایی محسوب میشود و نه درمانی!

فعالیت پس از عمل پیکرتراشی

میزان فعالیت‌های فیزیکی که پس از انجام عمل پیکرتراشی توصیه می‌شود، مختصراً به شرح زیر است:

ورزش بعد از پیکرتراشی

ورزش بعد از عمل‌های مختلف پیکرتراشی، راهکاری شاید دشوار اما ثمربخش برای حفظ و ماندگاری دائمی نتایج عمل پیکرتراشی است. همانطور که می‌دانید پیکرتراشی  شامل برداشتن تجمع و رسوبات چربی اضافی بدن از طریق ایجاد یک برش کوچک است. بنابراین، مهم است که افراد بعد از عمل، به بدن و پوست خود زمان کافی برای بهبودی بدهند و بلافاصله سراغ ورزش‌های سنگین نروند.

البته امروزه با بهره گرفتن از تکنیک‌ها و دستگاه‌های مدرن و کاملاً ایمن پیکرتراشی مثل دستگاه ویزر لیپو، دستگاه پال و لیپوماتیک، دوره‌ی نقاهت بعد از عمل بسیار کوتاه‌تر شده و این بدان معناست که فرد می‌تواند با گذراندن دوره‌ی نقاهتی محدود، مجدداً به فعالیت‌های ورزشی و روزمره‌ی خود برگردد.

این کاملاً درست است که با عمل‌های پیکرتراشی، سلول‌های چربی به طور دائم حذف می‌شوند، اما توجه داشته باشید که سلول‌های چربی باقیمانده شما می‌توانند با افزایش وزن شما مجدداً رشد کنند. پس برای حفط تناسب اندام و لاغر ماندن پس از پیکرتراشی، باید حتماً مراقبت‌های توصیه شده بعد از پیکرتراشی را به خوبی رعایت کنید. غذاهای سالم بخورید، آب فراوان بنوشید و ورزش کنید. بررسی‌ها نشان داده است که انجام ترکیبی تمرینات هوازی با تمرینات مقاومتی، چربی بدن را کم نگه می‌دارد و عضلات را برای داشتن یک کانتور همیشگی باریک و متناسب تقویت می‌کند.

اما همانطور که بالاتر اشاره کردیم باید برای شروع ورزش تا پایان دوران نقاهت صبر کنید. شروع خیلی زود ورزش بعد از پیکرتراشی، به خصوص ورزش‌های سنگین، می‌تواند بر روند بهبودی پس از پیکرتراشی تأثیر منفی بگذارد. فعالیت بدنی سبک معمولاً مشکلی ندارد و یکی دو روز پس از جراحی توصیه می‌شود. فعالیت‌های سبکی مثل شستن و آویزان کردن لباس و خرید از سوپرمارکت و… و نه دویدن در اطراف خانه یا انجام تمرینات ایروبیک. ورزش بعد از پیکرتراشی برای حفظ جریان گردش خون بسیار مهم است، اما هدف حرکت خون و لنف است. لنف مایعی است که وقتی قسمتی از بدن شما متورم می شود، در آن قسمت تجمع می‌یابد. به همین دلیل معمولاً جراح انجام ماساژ لنفاوی را به عنوان یکی از مراقبت‌های بعد از پیکرتراشی به شما توصیه خواهد نمود. این اقدام احتیاطی به جلوگیری از خونریزی بیش از حد، هماتوم، جای زخم، کبودی، درد، سروما، بهبود کند شدن روند بهبود، عفونت کمک می‌کند.

اکثر پزشکان توصیه می‌کنند که بیماران حداقل حدود ۴ الی۶ هفته پس از پیکرتراشی، برنامه‌ی ورزشی خود را شروع کنند؛ یعنی در مدت زمانی که هنوز از گن مخصوص بعد از عمل پیکرتراشی استفاده می‌کنید و بدن شما در حال ترمیم و فرم‌گیری است. البته دوره‌ی بهبودی هر شخص ممکن است با دیگری تفاوت داشته باشد. پس زیاد به خود فشار نیاورید و اگر هنگام ورزش‌های توصیه شده، درد داشتید، به این معناست که باید دوره‌ی نقاهت طولانی‌تری را سپری کنید. ممکن است ۶ الی ۸ هفته زمان برای از سرگرفتن فعالیت‌های ورزشی زمان لازم داشته باشید. پس با تاکید مجدد می‌گوییم که به خودتان فشار نیاورید. زیرا بازگشت زودهنگام به ورزش شدید بعد از پیکرتراشی ممکن است منجر به تورم یا کبودی طولانی‌مدت، جدا شدن برش‌ها، بدشکلی در نواحی درمان، عفونت یا افزایش احتمال تشکیل بافت اسکار اضافی بر پوست شود.

بهتر است استراحت بلافاصله پس از عمل را کلید اصلی بهبودی قرار دهید. ضربان قلب خود را پایین نگه‌دارید، به اندازه کافی بخوابید و مقدار زیادی آب بنوشید. مراقبت از بدن در این مدت به کاهش تورم، کبودی و درد کمک می‌کند. در مرحله‌ی اول بهبودی، ۲۵ درصد از توانائی خود را ورزش کنید. در ۲-۳ روز اول باید پیاده‌روی سبک را شروع کنید. این حرکت آسان به تحریک جریان خون برای بهبودی سریعتر کمک می‌کند و از لخته شدن خون جلوگیری می‌نماید.

ورزش هوازی بعد از پیکرتراشی ( هفته 1 الی 3 )

ورزش هوازی سبک (عمدتاً پیاده روی) در روز دوم به بعد پس از جراحی توصیه می‌شود. مهمترین کاری که باید انجام دهید این است که به واکنش‌های بدن خود توجه کنید. در حین بهبودی بدن خود را فراتر از سطح تواناییش تحت فشار قرار ندهید. بدانید که توانایی شما به تدریج تا ۶ هفته‌ی بعدی افزایش می‌یابد، زمانی که می‌توانید فعالیت‌های با تاثیرگذاری بالاتر، مانند دویدن و ایروبیک را از سر بگیرید. البته اگر احساس بدی داشتید یا زخم‌ها شروع به نشت خونابه کردند، آن را متوقف کنید.

پس از چند هفته اول که احساس راحتی بیشتری پیدا کردید، طول یا سرعت پیاده‌روی را افزایش دهید. همچنین می‌توانید در صورت علاقه، دوچرخه‌سواری ثابت را به برنامه‌ی ورزشی خود اضافه کنید. مهم است که به فعالیت‌های متناسب با توان خود در این مرحله بپزدازید تا از آسیب و سایر عوارض دیگر جلوگیری کنید. یعنی از پریدن، مشت زدن یا دویدن خودداری کنید.

ورزش هوازی بعد از پیکرتراشی ( هفته 3 الی 6)

پس از سه هفته اول، اکثر افراد با افزایش سرعت تمرینات هوازی قلبی خود و اضافه کردن تمرینات مقاومتی سبک، راحت هستند. در طول این مدت، تا زمانی که بدن شما به طور کامل بهبود یابد، نباید بیش از ۶۰ درصد نسبت به سرعت قبل از جراحی خود فعالیت کنید. همچنین هنوز از انجام حرکات تند و پرتنش خودداری کنید.

تمرینات مقاومتی بعد از پیکرتراشی

ورزش‌های مقاومتی سنگین بعد از پیکرتراشی باید به تدریج و بسیار با فاصله وارد برنامه تمرینی شما شوند و با دقت و با توجه زیاد به واکنش بدنتان نسبت به آن‌ها، افزایش پیدا کنند. یعنی در صورت بروز هرگونه درد، ناراحتی یا تخلیه‌ی ناشی از تمرین مقاومتی، اطلاع به پزشک ضروری است. هنگامی که برش‌ها به خوبی بهبود یافتند و کبودی‌ها شروع به ناپدید شدن کردند، که به طور تقریبی حدود ۶ الی ۸ هفته پس از جراحی می‌شود، تمرینات مقاومتی را می توانید از سر بگیرید. به آرامی به سمت تلاش ۹۰ درصدی حرکت کنید اما اگر با واکنش منفی مواجه شدید، مجدداً به روند آهسته‌تر قبلی بازگردید.

عوارض پیکرتراشی

آیا میتوان درمان های پس از پیکرتراشی را در منزل انجام داد؟

پاسخ این سوال خیر است. پزشکان به شدت با درمان خودسرانه و بدون نظارت پزشک مخالفند. قطعاً در این عمل هم مانند تمامی اعمال جراحی شاهد عوارضی خواهیم بود که برخی طبیعی‌اند و با مراقبت‌های ساده قابل حل شدن هستند و برخی دیگر نیاز به درمان توسط متخصص دارند. حال در این وضعیت اگر فردی بخواهد خودسرانه درمانی را پی بگیرد به احتمال بسیار زیاد به آسیب‌های جبران‌ناپذیر ختم خواهد شد. پس در مرحله‌ی پس از درمان، بیمار تنها با مراقبت‌های غذایی و بهداشتی توصیه شده توسط پزشک می‌تواند به روند بهبودی کمک کند.

کدام تکنیک از پیکرتراشی جدیدتر است؟

پیکرتراشی مجموعه‌ای از انواع مختلف تکنیک‌هاست که برخی نسبت به بقیه جدیدترند. به صورت خلاصه لیپوساکشن جز تکنیک‌های قدیمی‌تر است درحالیکه لیپوماتیک جز تکنیک‌های نوین‌تر محسوب می‌شود. در لیپوماتیک عوارض کمتر است. دیگر تکنیک‌های پیکرتراشی نیز تقریباً همپای لیپوماتیک قرار می‌گیرند.

بهترین روش پیکرتراشی کدام است؟

به این سوال نمیتوان پاسخ قطعی و دقیق داد زیرا بهترین روش برای هر فرد بسته به شرایط فیزیکی و سنی شخص وی انتخاب می‌شود. پزشک نیز با توجه به شرایط و انتظارات فرد تکنیک مناسب را انتخاب می‌کند.

پیکرتراشی آقایان

آیا پیکرتراشی شیوه‌ای دائمی است یا مجددا قابل بازگشت است؟

اگر فرد توصیه‌های پزشکی را رعایت نکرده و مجددا ً به رژیم‌های غذایی ناسالم و نامناسب و عدم فعالیت و کم‌تحرکی را ادامه دهد، امکان بازگشت چربی‌ها وجود دارد.

آیا با پیکرتراشی میتوان به سیکس‌پک رسید؟

بله، با عمل پیکرتراشی می‌توان به سیکس‌پک رسید. البته بهترین راه برای رسیدن به اندام ایده‌آل از جمله سیکس‌پک ورزش است که البته شیوه‌ای طولانی مدت است و وقت و حوصله و پشتکار لازم دارد. ورزش اگرچه بدون عوارض است ولی برای همه‌ی افراد جوابگو نیست و همه نمی‌توانند با ورزش کردن به اندام دلخواهشان برسند. گاهی میزان چربی‌های اضافه‌ی شکم به قدری بالاست که پس از از بین رفتن آن‌ها در ناحیه شکم، شاهد حالت آویزان و شل شدن پوست خواهیم بود. در این شرایط بهترین راه برای رسیدن به اندام ایده‌آل استفاده از پیکر‌تراشی است. این عمل نیز با شیوه‌های مختلفی قابل انجام است که پیشتر درباره‌ی آن‌ها توضیح داده‌ایم.

خانم‌های باردار در چه شرایطی میتوانند از پیکرتراشی بهره ببرند؟

خانم‌های باردار به هیچ عنوان نمی‌توانند از این شیوه استفاده کنند. نه تنها پیکرتراشی بلکه هیچگونه جراحی دیگری مناسب خانم‌های باردار نیست. زیرا در صورت انجام اینکار به خود فرد و جنین آسیب خواهد رسید. پس همانطور که قبلاً اشاره شد، بهترین راه این است که پس از بارداری و اتمام دوره‌ی شیردهی برای عمل پیکرتراشی اقدام کنند.

شیوه پیکرتراشی با درد همراه است؟

مثل هر عمل دیگر پیکرتراشی هم با هر شیوه‌ای، قطعاً با کمی درد همراه خواهد بود. اما پزشک برای آرامش فرد بنا به نوع تکنیک و شرایط شخص، از بیهوشی و یا بی‌حسی استفاده می‌کند و پس از عمل نیز داروهای مسکن تجویز می‌نماید. پس درد در دو مرحله کنترل می‌شود.

دکتر کامبیز ایزدپناه

فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و زیبایی | دارای بورد تخصصی

  • عضو سازمان نظام پزشکی ایران
  • عضو جامعه جراحان ایران
  • عضو انجمن جراحی پلاستیک ایران
  • برخی از دوره های تخصصی گذرانده
  • دوره جراحی زیبایی پستان
  • دوره جراحی سرطان
  • دوره ابدومینو پلاستی
  • دوره لیپوساکشن
  • دوره جراحی زیبایی گوش
  • دوره جراحی زیبایی بینی
  • دوره لیفت صورت و گردن
  • دوره تزریق ژل و بوتاکس
  • سوابق تحصیلی
۱۳۹۳-۱۳۹۶: فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید بهشتی بیمارستان ۱۵ خرداد (بیمارستان مادر جراحی پلاستیک ایران)
۱۳۸۵-۱۳۸۹: جراحی عمومی،دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی تهرانبیمارستان سینا
۱۳۷۲-۱۳۷۹: پزشکی عمومی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی زاهدان

سوالات متداول

برای پیکرتراشی پزشک‌های زیادی وجود دارد که برای انتخاب بهترین آن‌ها می‌توانید از دوستان و آشنایان خود پرس‌و‌جو کنید یا در گوگل جستجو نمایید. پس از رسیدن به چند انتخاب از بهترین پزشکان، درباره‌ی تخصص، مدرک، سوابق کاری و … آن‌ها تحقیق کرده و نهایتاً برای مشاوره نزد بهترین آن‌ها بروید. برای اطمینان از انتخاب خود حتماً نمونه‌کارهای پزشک یا مرکز پیکرتراشی منتخب خود را مشاهده کنید.

برای پیکرتراشی افراد باید سن بالای 18 سال و کمتر از 60 سال داشته باشند.

بله. در برخی از روش‌های پیکرتراشی به چربی‌ها آسیب وارد نمی‌شود و می‌توان از آن برای تزریق در نواحی دیگر بدن و فرم دادن به آن، استفاده کرد.

هزینه‌ی پیکرتراشی با توجه به دستمزد پزشک، ناحیه تحت درمان، روش و دستگاه پیکرتراشی و غیره تعیین می‌شود. به این نکته مهم توجه کنید که صرفاً به خاطر هزینه‌ی کمتر به هر پزشکی مراجعه نکنید و به توصیه‌های ذکر شده دقتت کنید.

در صورتی که فرد پس از انجام پیکرتراشی ورزش کند و رژیم غذایی مناسبی داشته باشد، خیر قابل بازگشت نیست. اما باید برای حفظ نتایح تلاش کنید.

مانند هر عمل جراحی دیگری، پیکرتراشی نیز خطراتی مانند خونریزی و واکنش به بیهوشی را به همراه دارد. عوارض احتمالی مخصوص پیکرتراشی عبارتند از: بی‌نظمی‌های کانتور به دلیل از بین بردن چربی ناهموار، الاستیسیته‌ی ضعیف پوست و بهبودی غیرمعمول، ممکن است پوست شما متلاطم‌، موج‌دار یا پژمرده به نظر برسد.

جراحان بدون در نظر گرفتن تغییرات در وزن یا وضعیت چربی بدن، حداکثر میزان استخراج 5000 میلی لیتر چربی (11 پوند) را برای همه‌ی بیماران تعیین می‌کنند. اما مطالعات جدید نشان می‌دهد که جراحان می‌توانند از شاخص توده‌ی بدنی بیمار (BMI) استفاده کنند تا میزان چربی کشیدن ایمنی را برای هر فرد در نظر بگیرند.